Key Kong

Közéleti ösztöndíj 2020/2021

A Hallgatói Képviselet ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat 34. §-a alapján, a tanulmányi kötelezettségek teljesítésén felül, a VIK HK munkáját segítő kiemelkedő közéleti tevékenységet végző hallgatók elismerése és ösztönzése érdekében.

Utazási és konferencia ösztöndíj 2020/2021

A Hallgatói Képviselet ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat 34. §-a alapján a hallgató adott képzéséhez, tanulmányaihoz kapcsolódó konferencián és szakmai, tanulmányi versenyen való részvétel, illetve szakmai rendezvényeken való részvétel utazási költségeinek, valamint részvételi díjának támogatására.

Konzultáció ösztöndíj 2020/2021

A Hallgatói Képviseletösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat 34. §-a alapján a tantervi kötelezettségek teljesítésén felül a karon végzett tutorálási tevékenység elismerése és ösztönzése érdekében.

Digitális segédanyag ösztöndíj 2020/2021

A Hallgatói Képviselet ösztöndíj pályázatot hirdet a BME Térítési és Juttatási Szabályzat 34. §-a alapján a tantervi követelményeken túlmutató jegyzetírói tevékenység elismerése és ösztönzése érdekében.

Aktuális hírek

Oktatás